Petrecerea de botez pentru micuțul tău - Diaz Ballroom

Petrecerea de botez pentru micuțul tău

saloane nunta
Cum să îți planifici nunta în câțiva pași simpli
martie 20, 2018
Obiceiuri de nuntă în România – nașii de cununie
aprilie 16, 2018
botez copii

botez copii

saloane pentru botez

Organizează cea mai frumoasă petrecere de botez pentru micuțul tău

Planificarea unei petreceri este întotdeauna un lucru care poate să îți răpească destul de multă energie și timp, cu atât mai mult cu cât această petrecere este chiar botezul copilului tău. Ai reușit să treci cu bine peste cele nouă luni în care l-ai purtat în pântece și i-ai vazut pentru prima dată chipul și trupul firav. Ai crezut că ce a fost mai greu a trecut, însă lucrurile nu stau nici pe departe așa. Imediat după naștere urmează o serie de provocări cu care urmează să te confrunți tu și partenerul tău de viață, iar modul în care reușiți să le treceți depinde numai de voi. Cu toate acestea, tot ceea ce întâlniți de-a lungul timpului cu noul-născut vă vor da posibilitatea de a deveni mai puternici și de a învăța lucruri noi.

Organizează eficient și scutește timp și energie

Atunci când ai de organizat un eveniment de o anvergură atât de mare, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți faci un plan foarte detaliat cu toate lucrurile pe care trebuie să le îndeplinești. O gândire startegică și o organizare eficientă reprezintă cheia reușitei. Întocmește o listă cu invitații pe care vrei să îi ai la botez, o listă cu oamenii apropiați care să fie cu tine în momentele acestea pline de încărcătură spirituală. Alege un salon care să îți confere siguranța că invitații tăi se vor simți bine. Alege invitațiile și mărturiile care să se potrivească foarte bine stilului tău și care să redea exact sentimental pe care îl trăiești în momentul acela. Construiește un meniu pe placul tău și al invițatilor și alege zânele uristoare care să facă spectacol la eveniment.

salon pentru botez bucuresti
saloane botez bucuresti

Botezul-primul eveniment din viața noului-născut

Nașterea unui copil este un fenomen extrem de important în viața unui cuplu. Este un lucru cu o însemnătate foarte mare, cu atât mai mult cu cât poate să ducă la consolidarea vieții în doi. Dacă primul eveniment important din viața voastră ca pereche a fost nunta, pentru bebelușul vostru o să fie botezul și ca urmare a acestui fapt, petrecerea de botez trebuie să fie una pe care să vi-o amintiți multă vreme și pe care să o povestiți la rândul vostru copilului. Botezul este un eveniment ce abundă de semnificații spiritual tocmai de aceea presiunea căzută pe umerii părinților este și mai mare. Dar stați fără grijă, în cadrul acestui articol o să vă prezint o serie de trucuri prin care să vă organizați mai bine petrecerea.

Luate în această ordine, petrecerea de botez va fi un adevărat succes. Ține cont de toți acești pași, asigură-te că ai destul de mult timp la dispoziție pentru o planificare amănunțită și lasă-ți imaginația să decidă cât de creativă va fi petrecerea ta. Pleacă de la premiza că tot cee ace faci este pentru micuțul tău și poți avea siguranța că invitații vor fi plăcut impresionați de ceea ce ai reușit să realizezi.  Mai mult decât atât, dacă îți dorești ca petrecerea de botez a micuțului tău să fie una reușită, pe care toată lumea să și-o amintească multă vreme de acum înainte, privește lucrurile dintr-o altă perspectivă si apelează la imaginație pentru a adauga elemente inedite.