Sfaturi practice pentru mirese - ce nu trebuie să faci înainte de nuntă

Ce să nu faci înainte de nuntă – sfaturi practice pentru mirese

Obiceiuri de nuntă în România – nașii de cununie
aprilie 16, 2018

Ce să nu faci înainte de nuntă – Sfaturi practice pentru mirese

Am stabilit deja că nunta este acel eveniment care îți poate da foarte mari bătăi de cap din punct de vedere al planificării. Emoții, drumuri dintr-o parte în cealaltă a orașului, e-mailuri cu cerere de ofertă pentru local, fotograf, trupă muzicală. Toate acele nopți nedormite pentru că agenda de nuntă nu e completă și pentru că anumite detalii nu au fost puse la punct. Trebuie să recunoaștem, este un eveniment stresant, în special pentru mireasă, deoarece ea umează să fie vedeta acestui eveniment și trebuie ca totul să fie perfect. Datorită acestui lucru acest articol va fi dedicat tuturor viitoarelor mirese cu scopul de a le facilita munca și de a le arăta ce să nu facă înainte de marele eveniment pentru a nu știrbi strălucirea acestuia.

Sfaturi pentru viitoarele mirese

Atunci când vine vorba de nuntă, miresele sunt cele mai solicitate. Rochia trebuie să vină perfect, machiajul trebuie să fie fără niciun cusur, pantofii să se potrivească cu rochia și să fie pe cât posibil comozi, iar părul, ei bine, coafura trebuie să angelică și să reziste cât mai mult cu putință. Pentru a fi starul acestui eveniment și înaite să spui DA, trebuie să stii ce să Nu faci, sub nici o formă, înainte de ziua cea mare:

  • În nici un caz nu trebuie să îți schimbi radical coafura înainte de marele eveniment. Nu încerca o tunsoare radicală sau o schimbare la nivel de culoare a părului pentru că nu vrei să șochezi invitații la nuntă.
  • Evită să folosești tratamente faciale noi înainte de nuntă. Din dorința de a fi cât mai frumoase în ziua cea mare, încercăm să folosim tratamente faciale care promit miracole. Din nefericire acestea nu o să aducă rezultate de pe o zi pe alta și riscăm să ne alegem cu alergii de piele.
  • Nu schimba produsele cosmetice folosite de tine de obicei cu unele netestate până acum. La fel ca în celălalt caz, nu risca să te alegi cu o serie de reacții adverse înainte de marele eveniment.
  • Nu te epila cu ceară pe față cu o săptămână înaintea nunții. Știm foarte bine că acest proces aduce după sine înroșirea pielii. Nu risca să rămâi cu pete pe piele care nu se pot acoperi nici măcar cu fond de ten.
  • Nu te bronza artificial. Dacă eşti bronzată natural, atunci n-ai probleme la acest capitol. Însă dacă ai o piele deschisă la culoare şi încerci să-i oferi o nuanţă maronie, atunci una sau două şedinţe la solar vor fi eficiente pentru rezultate neplăcute.

Toate aceste sfaturi te vor ajuta să reduci din stresul inutil înainte de nuntă. Respectă-le și îți garantez că nu te vei trezi peste noapte cu alte lucruri cu care să îți bați capul, planificarea de nuntă e suficientă. Strălucește și, cel mai important, încearcă să te relaxezi cât mai mult. La urma urmei esti frumoasă îndiferent de ce alegi să pui pe tine sau ce tip de machiaj alegi să folosești. Frumusețea ta vine din interior, exteriorul este doar un bonus. Acum că am stabilit aceste detalii poate este timpul să alegem și localul.